Aquest dimecres ha mort el president de la Fundació Casa d’Acollida de Tortosa, Lluís Lamote de Grignon, qui també va ocupar la presidència de Càritas Interparroquial a Tortosa.  Va ser pregoner de les Festes Majors de la Cinta l’any 2012.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, via twitter, ha lamentat la pèrdua “d’una bona persona, que sempre havia dedicat la seva vida als altres, als més vulnerables, presidint Caritas i sent després President de la Fundació Casa d’Acollida. El trobarem molt a faltar”.

Per la seva part, l’exalcalde de Tortosa, i actual diputat al Congrés, Ferran Bel, l’ha definit com a “un tortosí compromés amb la seva ciutat i la gent més necessitada” i ha recordat unes paraules del pregó que va pronunciar a les Festes Majors del 2012: “Us puc dir amb satisfacció que Tortosa és solidària. Els tortosins i tortosines som solidaris. No perdem aquest valor”.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.