El Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb la col·laboració de l’Escola d’Arts i Disseny de Móra la Nova i el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat, organitza la cinquena edició del Premi Ribera Art, dotat amb 250 euros.

El premi vol incentivar la creació i el potencial artístic de la comarca i està obert a tots els joves riberencs d’entre 15 i 35 anys. Les obres presentades poden ser de qualsevol tècnica artística i la temàtica serà la convivència. Els únics requisits és que les obres han de ser inèdites, de fàcil impressió i de 21 x 42 cm. Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres que es lliuraran sense signar i en un sobre tancat amb el títol de l’obra.

Enguany, la temàtica de les obres ha de girar a voltant del lema ‘Connexions en temps de canvi. Amb què heu connectat aquests últims mesos? Heu canviat? Què heu descobert? Què heu repensat?’. Les obres poden anar acompanyades de l’explicació del procés d’elaboració i del missatge que volen transmetre. El termini de presentació finalitza el dia 27 de novembre a les 15 hores. Fins a aquell dia, les obres es poden lliurar al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores o a través de la seu electrònica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.