Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tortosa amb la col·laboració de la Policia Local de Roquetes han detingut aquest dilluns un home de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Roquetes, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a establiments comercials.

Els robatoris s’han comès durant la matinada de dilluns, primer dia de toc de queda, quan una pastisseria i un bar situats a l’avinguda Ports de Caro de Roquetes han estat assaltats mitjançant el forçament dels accessos. En un dels establiments s’han emportat menjar, diners i un ordinador.

Els indicis obtinguts pels agents han portat a identificar un home veí de Roquetes com a presumpte autor dels fets, el qual posteriorment ha estat detingut en el seu domicili. Es dona la circumstància que el detingut havia estat vist la passada matinada per la zona on han ocorregut els robatoris i posteriorment ha estat identificat per càmeres de seguretat, segons han explicat els Mossos d’Esquadra.

El detingut passarà a disposició judicial en les properes hores.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.