La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, ha visitat aquest diumenge Miravet i Ascó en un acte institucional. Al castell d’Ascó ha inaugurat les obres de millora d’accés a la coberta de la Torre Garita, que des d’ara serà visitable. L’alcalde del municipi, Miquel Àngel Ribes, s’ha mostrat satisfet per la finalització dels treballs que permetran sumar “un atractiu turístic més” a la localitat. Ponsa també ha visitat Cal Cavaller, una casa patrimonial on hi ha previst desenvolupar un projecte per transformar l’immoble en un centre de cultura que inclogui un espai museïtzat així com un espai destinat a equipament cultural amb els corresponents serveis. Per tirar endavant una primera fase del projecte s’ha sol·licitat una subvenció al Departament de Cultura per contribuir econòmicament durant un període triennal a l’execució d’obres de restauració i conservació d’immobles de notable valor cultural.

La consellera de Cultura ha finalitzat la visita institucional amb un viatge fluvial per l’Ebre amb el llaüt Lo Roget. A punt d’acabar la campanya turística Lo Roget s’ha convertit en el principal reclam dels visitants de la temporada d’estiu, i s’ha volgut posar en valor el patrimoni cultural i natural com un camí per anar diversificant l’economia del territori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.