La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre ha informat aquest dissabte d’un brot de covid-19 que s’ha declarat a la llar residència l’Àngel d’Apasa a Amposta. Aquest brot afecta a un total de 5 persones usuàries. En aquest cas, totes les persones amb PCR negativa es van traslladar divendres al recurs alternatiu Lo Goleró adaptat i preparat per atendre persones amb discapacitat.

Pel que fa al brot de l’Hospital Comarcal d’Amposta, actualment, afecta 6 usuaris i 2 professionals. Aquest centre hospitalari té 13 pacients ingressats amb covid-19 positiu xifra que inclou els del brot i els que ha ingressat d’altres centres. Així mateix, s’han restringit les visites als usuaris ingessats. A partir de dilluns, aquest hospital reprendrà l’activitat quirúrgica en cirurgia major ambulatòria.

D’altra banda, el Departament de Salut de la Generalitat ha informat que donada la situació, a partir d’aquest dilluns estarà operativa l’antiga residència d’Amposta, que ja es va habilitar durant la primera onada de la pandèmia, per tal que pugui acollir pacients d’atenció intermèdia. 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.