L’evolució de la pandèmia ha obligat a l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb la Comissió de Festes, a suspendre el Carnaval de 2021, que s’havia de celebrar el mes de febrer. Aquest esdeveniment, que té el seu punt àlgid amb la Rua, aplega a milers de persones als carrers de Deltebre en les seves diferents activitats programades com el cas de la Rua, la Pijamada Party, el Carnaval Caní i el Carnaval Infantil.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha lamentat haver de comunicar aquesta notícia i ha detallat que “esperem que l’any 2022 el Carnaval de Deltebre pugui tornar amb més força, més ganes i més participació que mai”. Soler ha agraït novament la tasca de la Comissió de Festes i de les entitats del municipi ja que “gràcies al seu esforç fan que aquest esdevingui un carnaval de referència”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.