A causa de la dificil situació sanitària actual i davant la possibilitat de que no es pugue celebrar la tercera edició del torneig soldari de futbol base, Petits Herois, Aleix Franch, el director esportiu d’Avatars Academy ha apostat per poder recollir fons d’una altra manera. Aquesta temporada 2020/21, des de l’Acadèmia no es faran mascaretes personalitzades i la mascareta oficial dels Avatars serà la de #pelsvalents.

Els beneficis de les mascaretes anirar exclusivament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per la investigació contra el càncer infantil. D’aquesta forma, tots els entrenadors i entrenadores lluiran la mascareta #pelsvalents en els entrenaments. A més, tots els jugadors dels Avatars i tothom que vulgue, pot fer la seva comanda, per mitjà de les xarxes socials dels Avatars Academy (instagram i facebook).

D’aquesta forma, un cop més els Avatars, transemeten el seu valor solidari, aportant el seu granet de sorra per tots aquests petits herois.  El torneig Petits Herois és un torneig solidar per recollir beneficis per a l’Hospital Sant Joan de Déu per la investigació contra el càncer infantil.