La segona edició del torneig solidari Petits Herois tindrà lloc el proper dissabte 22 de febrer al Camp de l’Aube-Jesús i Maria des de les 09:30 hores fins les 19:00 hores.

Els beneficis recollits aniran destinats per a la lluita contra el càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L’any passat es van captar més de 1.300 €.

En el torneig de categoria Benjamí futbol 7, organitzat per Aleix Franch, director esportiu dels Avatars Academy, centre de tecnificació de futbol a les Terres de l’Ebre, hi participaran diferents equips de les Terres de l’Ebre i Tarragona, així com altres de de referència: Villarreal CF, Valencia CF, Levante UD, Castellón CD, Cornellà, Balaguer, Gimnàstic Manresa…

Tota la gent que no pugui assistir a veure el torneig i vulgui col·laborar, pot posar el seu granet de sorra per aquesta gran causa i fer la seva donació voluntària amb efectiu o fent la transferència corresponent. Tal i com està indicat al cartell, el donatiu es pot fer als establiments de la població de Deltebre.

Cartell de la II edició del torneig Petits Herois