El Govern a les Terres de l’Ebre ha celebrat aquest divendres una reunió telemàtica amb els alcaldes i alcaldesses de tots els municipis ebrencs, amb l’objectiu de valorar les noves mesures, aprovades pel Procicat i publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

La reunió, presidida pel delegat del Govern, Xavier Pallarès,ha comptat amb la participació dels directors territorials dels departaments de Salut, Mar Lleixà, i d’Interior, Joan Juan, a més dels responsables de la Regió Policial de les Terres de l’Ebre, l’intendent Vicenç Lleonart, i de Protecció Civil, Miquel Alonso.

Pallarés ha deixat palès davant els representants del món local, la predisposició i el suport de tots els membres del Govern per ajudar-los a fer front a aquesta nova situació i a gestionar les noves mesures que s’han implementat. “Entenem el malestar i comprenem la complicada situació en què es trobarà part de la nostra ciutadania però, hem de ser conscients que només entre tots aconseguirem frenar l’expansió de la Covid19, demanen sacrifici individual per a un bé col·lectiu”, ha remarcat Pallarès.

Al mateix temps, el delegat del Govern ha explicat que si bé la situació sanitària no és tan crítica a les Terres de l’Ebre com a d’altres llocs del país “no podem abaixar la guàrdia, ho hem dit des del primer dia, l’autoprotecció és la millor protecció i cal que seguim les mesures, per a què puguem ajudar a rebaixar la corba de creixement constant de la Covid19 que arrastrem des de fa dies”. Xavier Pallarés confia que les mesures siguin prou efectives per mantenir-les durant 15 dies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.