Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones com a presumptes responsables de l’incendi de Collredó a Tortosa. Els agents els atribueixen a tots dos un delicte d’incendi forestal per imprudència, segons que ha informat l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre. Els Agents Rurals han confirmat que la causa del foc han estat diferents negligències en una crema de restes vegetals.

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit, a les 17.29 hores, l’incendi de vegetació forestal originat aquest dimecres a la tarda a Coll Redó i que ha cremat, segons el cos d’Agents Rurals, 2,43 hectàrees, al límit del PEIN Serra del Boix-Cardó.

Una desena de dotacions dels Bombers de la Generalitat han reforçat les tasques al llarg d’aquest dijous en tot el perímetre afectat per l’incendi.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.