Diferents negligències en una crema de restes vegetals són la causa de l’incendi que ha cremat aquest dimecres 2,43 hectàrees de vegetació forestal a la zona de Collredó, al terme municipal de Tortosa, segons que han confirmat els Agents Rurals després de la investigació practicada. En un principi s’havia apuntat a una barbacoa com a origen del foc.

Una desena de dotacions terrestres dels Bombers han treballat aquest dijous al matí a l’interior del perímetre de la zona afectada on ja no hi havien flames però sí diversos punts calents que han estat remullats. A les 11.31 hores, els Bombers han donat per controlat l’incendi. Les dotacions desplaçades romandran totes al lloc de l’incendi al llarg del dia amb la previsió de poder anar retirant alguna esgraonadament.

D’altra banda, els 18 veïns que van ser desallotjats per precaució han pogut tornar als seus habitatges.

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.