Una investigació de la Policia Local de Tortosa iniciada arran d’un incendi que va cremar el 26 de setembre una zona de canyissar a la partida de l’Horta de Pimpí, a tocar del riu Ebre, ha permès localitzar una plantació de marihuana en una finca pròxima. El dia següent a l’incendi, quan els agents controlaven la zona, van ser alertats per l’olor i hi van descobrir un total de 29 plantes de cànnabis, que estaven amagades entre mig d’altres plantes de cultiu d’horta. Havien assolit una alçada aproximada d’1,8 metres i tenien cabdells a les puntes. El pes brut s’estima en 40 quilos.

Un cop localitzada la plantació, els agents van iniciar diligències policials per identificar la persona responsable del cultiu, a la qual atribueixen un delicte contra la salut pública.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.