El Parc Natural dels Ports ha atorgat més de 181.000 euros a ajuts per promoure la conservació dels valors culturals i naturals d’aquest espai natural protegit. En concret, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha finançat tretze actuacions promogudes per ens locals, propietaris i entitats del territori de l’àmbit del parc natural, de dinou sol·licituds rebudes. Les actuacions subvencionades són molt diverses i contemplen des de millores per a la integració paisatgística d’edificacions, reconstruccions dels marges de pedra seca o bé la recuperació d’hàbitats per a la fauna salvatge.

Dins de la convocatòria 2020 de subvencions als espais naturals de Catalunya, el Govern ha destinat 2,9 milions al conjunt d’espais naturals de protecció especial de Catalunya. Aquests ajuts s’emmarquen en el Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020. La injecció al Parc Natural dels Ports ha permès finançar tretze actuacions. Concretament, les subvencions han recaigut en sis ajuntaments, cinc persones físiques i dues empreses. De l’import total atorgat, s’han destinat 130.000 euros a ens locals, 39.000 euros a persones físiques i 12.000 euros a empreses.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.