L’Ajuntament de Roquetes també ha denunciat, com Alcanar, que només rebran un 12,5% dels ajuts pels danys ocasionats pels aiguats del 2018. El consistori havia valorat els desperfectes d’aquelles pluges en 154.924,25 euros i confiaven en una subvenció per al finançament del 50%, de prop de 80.000 euros. La resolució provisional de les subvencions els atorga 19.442,68 euros, amb possibilitat que siguin menys. El consistori també qüestiona, com ha fet l’alcalde d’Alcanar, que l’Estat i la Generalitat apliquin “criteris” diferents per a la mateixa emergència i que es descartin les obres que afecten els camins de terra o que suposen reparacions parcials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.