El socialisme ebrenc està de dol. La mort sobtada del primer secretari del PSC d’Amposta, Martí Gavaldà Pons, ha provocat una profunda consternació en les files socialistes. El primer secretari del partit a les Terres de l’Ebre, Manel de la Vega, en nom dels socialistes ebrencs, s’ha sumat a les mostres de condol. “El seu compromís, vocació i tarannà ha deixat una emprempta inesborrable en tots nosaltres”, ha destacat De la Vega via Twitter.

Martí Gavaldà va nàixer el 1965, era agent d’assegurances i havia ocupat diversos càrrecs dins de l’organització del partit a Amposta.

Militants destacats del PSC ampostí com Toni Espanya o Francesc Miró, entre d’altres, s’han sumat a les mostres de dol a través de les xarxes socials.

Avui malauradament ens ha deixat el nostre company Martí Gavaldà Pons. Una mort sobtada que ens entristeix a tota la…

Geplaatst door Toni Espanya Forcadell op Donderdag 24 september 2020

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.