El Departament de Cultura de les Terres de l’Ebre presenta l’exposició ‘Ànima, 15 anys de la Fundació .cat’, aquest divendres, 18 de setembre,  al Palau Oliver de Boteller de Tortosa. La mostra, que es presenta per primer cop a les Terres de l’Ebre, té l’objectiu de donar a conèixer els 15 anys de la història del domini d’Internet .cat, organitzada per la Fundació .cat i que es podrà visitar fins al 30 d’octubre.

L’acte d’inauguració, que tindrà lloc a les 19.00 hores  anirà a càrrec del director territorial de Cultura, Ferran Bladé; l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el president de la Fundació .cat, Carles Salvadó.

‘Ànima. 15 anys de la Fundació .cat’ és una exposició itinerant que entre el 2020 i el 2021 podrà visitar-se a diverses localitats del territori catalanoparlant, per conèixer de prop els 15 anys d’història de la Fundació .cat.

El recorregut de l’exposició està pensant perquè el visitant viatgi per la història del .cat i en conegui la seva principal tasca: fomentar, impulsar i facilitar l’ús del català a Internet com a eina de normalització lingüística i com a element indispensable per a seguir reforçant la cultura catalanoparlant a la Xarxa. A més a més, i a través d’un joc interactiu, el visitant podrà conèixer quina és la seva ànima digital.

Horari d’obertura serà del 21 de setembre al 30 d’octubre de 2020, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (excepete dissabtes, diumenges i festius que romandrà l’exposició tancada)

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.