Canal Terres de l’Ebre estrena aquest dilluns (21.30 hores) la segona temporada de L’Estret de Magallanes, un magazin que inicia una nova singladura amb l’objectiu de consolidar i millorar els bons índexs d’audiència obtinguts en la primera temporada. De dilluns a dijous, el programa navegarà per les Terres de l’Ebre per descobrir les millors propostes culturals, lúdiques o esportives, entre d’altres, i continuar donant a conèixer de primerà mà fets interessants i de proximitat del territori.

Lluïsa Bertomeu continua capitanejant l’aventura de L’Estret de Magallanes acompanyada de Roger Font, com a productor executiu, i al capdavant d’un gran equip de col.laboradors que contribuiran a fer un magazin molt més entretingut. En aquesta nova temporada, el programa comptarà de nou amb la barqueta d’Amado Cebolla, l’espai de xarxes socials de la mà d’Ivan Barajas, la visió particular i satírica de Miquel Segarra, les recomanacions literàries de Júlia Albesa i la previsió meteorològica amb Àngel López, a més d’altres novetats que s’aniran desvetllant.

L’Estret de Magallanes s’emet de dilluns a dijous a les 21.30h pel Canal Terres de l’Ebre i per ‘streaming’ a ebredigital.cat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.