El professor i escriptor campredonenc Emigdi Subirats ha estat guardonat amb el XXXVII premi Rafael Sari de narrativa, que concedeix l’Obra Cultural de l’Alguer, per la narració “La més bella i sublim”. Es tracta de tot un homenatge en prosa poètica a la figura de Mn. Francesc Manunta (l’Alguer 1928-1995), missioner i poeta, una de les figures més remarcables de la literatura algueresa d’arrel catalana, que va ser el fundador d’Òmnium Cultural de l’Alguer i autor d’una obra poètica de molt pes. És el segon cop que l’autor campredonenc ha rebut el premi de manera consecutiva, ja que l’any passat va ser premiat per l’obra “Ramon Clavellet”, sobre un conegut poeta alguerès de principis del segle XX, Antoni Ciuffo, que signava els seus escrits amb aquest mateix pseudònim.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.