Del 9 al 13 de setembre té lloc al Moll de la Fusta de Barcelona la 38a edició de la Setmana del Llibre en Català i la marca ‘Llibre Ebrenc’ hi serà present a l’estand número 8 gràcies a la participació d’Onada edicions i de les llibreries i institucions vinculades a l’organització de la Fira del Llibre Ebrenc – Bassa de Móra d’Ebre, Viladrich de Tortosa, El Núvol de Móra la Nova, Guaix d’Amposta, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner – que se celebra en el marc de Litterarum – Móra d’Ebre que organitzen l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes.

A l’estand s’hi podran trobar el catàleg editorial dels darrers anys d’Onada edicions, les novetats ebrenques dels darrers tres anys i novetats de recerca local i comarcal aportades des del CERE i l’IRM.

Es donarà als compradors la possibilitat d’adquirir els llibres in situ o d’entrar a un espai de venda en línia a través d’uns codis QR que trobaran a l’estand o en els punts de llibre, que s’han dissenyat per a l’ocasió, i que es distribuiran els dies de la Setmana del Llibre en Català.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.