L’EMD de Jesús ha fet pública la tercera acció de la campanya de civisme que va encetar fa unes setmanes amb el nom ‘Jesús cívic’. Amb la presentació de ‘Jesús cívic: aquí no!’ es tanca una primera acció que va començar amb ‘Jesús cívic: cada cosa al seu lloc’ adreçada a minimitzar els efectes dels abocaments no permesos en illes de contenidors, un problema que s’agreuja durant els mesos d’estiu; va continuar amb ‘Jesús cívic: no la cagues!’ perquè la gent siga conscient de la necessitat de recollir els excrements dels animals tant a la via pública, com a les zones d’esbarjo caní, i ara clou ‘Jesús cívic: aquí no!’.

Amb aquesta nova proposta es vol conscienciar la ciutadania de la necessitat de fer un bon ús de la senyalització viària, tant pel que fa a conductes incíviques d’excés de velocitat al nucli urbà i als canalets, com pel que fa als estacionaments indeguts. I es vol posar de relleu també la necessitat de respectar els estacionaments de discapacitat i la seua mobilitat.

L’alcalde Víctor Ferrando explica que “malgrat Jesús ser un poble tranquil, detectem sovint, i amb la col·laboració de la Policia Local, conductes que posen en perill les veïnes i veïns o que dificulten la mobilitat al nostre poble. Amb accions com aquesta pretenem que la gent siga conscient de la necessitat de respectar la senyalització viària, de tots els tipus, també pel que fa als estacionaments i d’una manera especial als estacionaments de discapacitats i als seus accessos als llocs”.

Cal que entre tots i tots fem de Jesús un poble cívic i que contribuïm a eradicar aquelles conductes que perjudiquen tot el poble, ja siga amb temes de contenidors i brossa, amb temes d’excrements a la via pública, o amb temes de mala conducta viària. Des del govern de l’EMD de Jesús es demana a les veïnes i veïns la col·laboració per tal d’identificar infractors en tots aquests àmbits, ja siga mitjançant l’aplicació de comunicació Línia Verda o mitjançant el contacte directe amb l’EMD a través del telèfon o del correu electrònic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.