La regió sanitària de les Terres de l’Ebre suma 21 casos positius més de coronavirus confirmats per proves PCR, segons les dades del Departament de Salut actualitzades aquest dimecres al matí al web Dadescovid.cat. Des de l’inici de la pandèmia, aquesta regió sanitària acumula 827 casos confirmats per PCR i 177 més amb altres proves, en total 1004 casos.

El risc de rebrot ha baixat a moderat, situant-se en 85,92. La xifra total de morts des de l’1 de març és de 63 persones.

Actualment, hi ha vuit pacients ingressats als hospitals, dels quals dos són a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.