En total, més de 200 infants de Tortosa han pogut gaudir durant els mesos de juliol i agost d’activitats socioeducatives i de servei de menjador garantint la igualtat d’oportunitats entre els més vulnerables. A més, també s’han promogut 50 estades en colònies per tal que aquests xiquets i xiquetes puguin gaudir d’uns dies diferents aquest estiu. 

L’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé, ha visitat el campus aquest matí i ha pogut conèixer de primera mà les activitats que han estat duent a terme els infants i s’ha mostrat molt satisfeta del resultat d’aquests campus, colònies i servei de menjador als quals l’Ajuntament hi destina més de 70.000 euros. “Al llarg d’aquest estiu més de 200 xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat han pogut gaudir d’activitats socioeducatives”, ha dit l’alcaldessa, que ha refermat l’aposta del seu govern per seguir treballant conjuntament amb les entitats socials de la ciutat per tal de poder ajudar a les famílies més necessitades a poder-se beneficiar d’aquestes activitats. 

“La Covid-19 ens ha abocat a una situació difícil, però la nostra voluntat és la de seguir invertint recursos en aquelles famílies en situació de vulnerabilitat”, ha afegit Roigé, que ha acabat recordant que “el nostre objectiu és que tots els xiquets i xiquetes tinguin igualtat d’oportunitats”. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.