La Unitat de Carreteres de Tarragona ha començat aquest matí a realitzar obres per la pavimentació de l’accés d’Amposta de l’AP-7 per l’eliminació del peatge, amb motiu de la finalització de la concessió administrativa dels trams Alacant-València i València-Tarragona el 31 de desembre de l’any passat. El moviment d’incorporació a l’AP-7 des de la N-340, N-340a i TV-3454 quedaran prohibit fins que finalitzin les obres. Els treballs de pavimentació tindran lloc fins a les 20.00 h d’avui i demà es tornaran a reprendre a les 7.00h fins a les 20.00h.

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.