L’incendi en un solar del polígon Toses d’Amposta ja està controlat, segons els Bombers de la Generalitat. Les dades provisionals dels Agents Rurals indiquen que s’han cremat 5,7 hectàrees de vegetació.  Tretze dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres d’elles aèries, s’han desplegat aquesta tarda al lloc de l’incendi, l’avís del qual s’ha fet a les 14.40 hores. L’Equip de Prevenció Activa Forestal (EPAF) ha atacat els focus secundaris amb eines manuals.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.