La Guàrdia Civil ha detingut quatre membres d’un grup resident a les Terres de l’Ebre (no s’han divulgat els municipis) que havia planificat i començat a realitzar accions per cometre l’assassinat a través d’un sicari de dues persones residents en un municipi de l’Alt Camp. En l’operació s’han fet tres registres domiciliaris en diferents localitats, on els agents han intervingut un arma de foc curta, una de llarga, un revòlver detonador, una pistola tasser i una defensa metàl·lica extensible. La investigació va començar el juny, quan la Guàrdia Civil va saber que dues persones havien encarregat a un sicari l’assassinat de dues més. Durant els primers dies de juny es van reunir per planificar l’assassinat, i després van trobar-se amb el sicari per facilitar-li les dades dels objectius.

Segons la Guàrdia Civil, van estudiar com i quan fer el primer assassinat, considerant diferents formes de fer-ho i la necessitat de fer desaparèixer el cadàver. L’autor intel·lectual va acordar amb l’assassí a sou que li transferiria al seu nom una finca rústica a Amposta a canvi del primer encàrrec.

Els agents van comprovar que li van entregar un dossier amb dades i moviments de la primera víctima i per això van procedir a les detencions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.