Una dona ha mort aquest dimarts a la platja de l’Estany Podrit, a causa d’una parada cardíaca, segons ha informat La Cala RTV. Segons fonts policials, els familiars de la víctima van donar l’avís a les 14.20 de la tarda quan la dona de 47 anys i amb domicili a Sant Llorenç d’Hortons, va tenir una parada cardíaca. Les primeres hipòtesis apunten a un tall de digestió.

Als llocs dels fets es van desplaçar dues dotacions de la policia local, SUM, Mossos d’Esquadres, el VIR, SEM, un helicòpter i un equip de psicòlegs del SEM.

Els serveis sanitaris van estar reanimant la víctima, però malauradament no van poder salvar-li la vida.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.