Un camió tràiler articulat que transportava 30.000 quilos de coure ha bolcat aquest matí a l’autopista AP-7 a l’altura de Peníscola travessant la mitgera i obstaculitzant els vials en direcció València. El conductor del camió ha resultat il·lès i no s’ha registrat cap ferit. La Guàrdia Civil de Benicarló investiga les causes del sinistre que de moment es desconeixen.

Arran de l’accident, que s’ha produït al voltant de les 7.20 hores, la circulació en sentit sud entre Ulldecona-Vinaròs i Peníscola ha quedat tallada i es desvia el trànsit per la carretera N-340. Aquest fet provoca importants retencions a l’AP-7 a Ulldecona ja que tot els vehicles han de sortir de l’autopista per incorporar-se a la N-340.

 

Foto: Diari del Maestrat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.