Efectius policials de Benicarló han detingut un home de 39 anys i veí de Peníscola com a presumpte autor d’un atac amb arma blanca a un metge. Els fets van succeir dilluns al vespre al Centre de Salut de Benicarlo quan per causes que es desconeixen el detingut, Carlos Javier P.M., va atacar amb un cutter un facultatiu. El personal del centre va aconseguir desarmar l’home i retenir-lo fins que van arribar la Policia Local i la Guàrdia Civil, que se’l va endur detingut. Posteriorment va passar a disposició del Jutjat de Vinaròs.

El metge va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Comarcal de Vinaròs on va quedar ingressat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.