Després de l’ajornament de la Nit de la Cultura d’Ascó –que s’havia de celebrar el 16 de maig i en què s’havia de fer el lliurament dels premis literaris i dels guardons fotogràfics-, des de la regidoria de Cultura s’ha optat per convocar de nou l’esdeveniment per al proper 19 de setembre, adaptant-se als condicionants vigents en aquell moment.

De totes maneres, ja s’han reunit els jurats del Premi Literari Vila d’Ascó i del Premi de Poesia Joan Perucho Vila d’Ascó, i han emès els respectius veredictes, informant-se així a les persones guardonades. En aquesta edició de 2020 s’han rebut 50 obres de narrativa i 97 poemaris, i en paraules del jurat, “amb una qualitat literària remarcable”.

A causa de l’ajornament de l’acte, i com que en el moment del confinament, s’estava dins del període de lliurament de treballs del Premi de Narrativa Breu per a Joves Sant Jordi, i dels Concursos de Fotografia (en blanc i negre, i en color), es va optar per prorrogar el termini de lliurament fins el 30 de juny.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.