La portada de l’edició en paper número 934 del Setmanari L’EBRE se centra en el reportatge que obre el periòdic a través de la seua secció de Primera Plana, que oferix un repàs a les dramàtiques xifres de morts que han reportat les residències de gent gran del país, contraposant-ho a la situació més favorable que s’ha viscut a les Terres de l’Ebre, i a continuació un recull de testimonis personals que van molt més enllà de la fredor de les xifres. Parlen els responsables i algun resident i familiars de la residència VIMA de la Ràpita, un dels equipaments que s’han mantingut nets de Covid durant tota la crisi, però també dos treballadors ebrencs de primera línia a dos de les residències que més impacte han patit al país: Amparo Treig, psicòloga de la residència de Capellades, i Sergi Bartolomé, treballador social d’una residència de Santa Coloma de Gramenet. El seu testimoni resulta especialment colpidor.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.