El proper 4 de juny Godall (Montsià, Terres de l’Ebre) recupera de forma virtual la celebració de la XVII Fira de l’Oli i de l’Espàrrec. La fira, que s’havia de celebrar els dies 14 i 15 de març, es va suspendre degut a la declaració d’estat d’alarma pel brot de COVID19. Davant la incertesa sobre la data de desescalada en la que es podrà tornar a organitzar una fira d’aquestes característiques, la Cooperativa de Godall s’ha decantat per donar a conèixer els seus olis i la seva nova botiga online a través d’un esdeveniment virtual en directe a través d’Instagram Live.

Així, el proper dia 4 de juny des del perfil @lacrimaolea es podrà seguir un tast d’oli en el que Balbino Pastor, mestre d’almassara de la cooperativa, explicarà les diferents varietats autòctones, entre elles l’oli d’oliveres mil·lenàries, declarades Patrimoni Agrícola Mundial per la FAO (l’organització de les Nacions Unides en Agricultura i Alimentació), el símil en agricultura al Patrimoni de la Humanitat, Per aquells usuaris que desitgin seguir en directe el tast, la cooperativa ha posat a la venda des de la seva botiga online un pack de tast a un preu especial de 20€ (https://www.lacrimaolea.com/catavirtual0406/) que inclou quatre varietats amb DOP Baix Ebre-Montsià: Sevillenca, Morruda, Empeltre i un Coupage. A la mateixa web també es pot adquirir l’oli d’oliveres mil·lenàries de la varietat Farga https://www.lacrimaolea.com/homeLLP

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.