La Federació Catalana de Futbol reprendrà l’atenció al públic a partir del dilluns dia 8 de juny, data en què es produirà la reobertura de tots els centres de treball, tant la seu central, a Barcelona, com les 14 delegacions territorials.

Recomanació de tràmits on-line i per telèfon

Tanmateix, amb motiu de les restriccions establertes per la normativa derivada de la crisi sanitària per la Covid-19, des de l’FCF s’aconsella a tots els clubs afiliats i federats que, preferiblement, prioritzin el correu electrònic, la Intranet federativa o l’ús del telèfon com a canal preferent de comunicació per realitzar els tràmits, tret d’aquells casos estrictament imprescindibles. Per aquest motiu, es recomana trucar de forma prèvia a la delegació, amb l’ànim d’evitar desplaçaments innecessaris.

En el mateix sentit, per facilitar les gestions federatives que requereixin la presentació de documents, es podran enviar les còpies escanejades dels originals a través dels mitjans telemàtics, com a mesura de caràcter extraordinari per la situació actual.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.