La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Ampolla ha suspès totes les competicions esportives programades aquest estiu a la platja de les Avellanes de l’Ampolla. Aquesta mesura afecta l’Open de Futbol Platja Ciutat de l’Ampolla i els tornejos de Tennis, Handbol i Volei Platja. A la vegada, també s’ha cancel·lat l’Street-ball l’Ampolla – Memorial Conrad Miralles, competició que se celebra al mes d’agost al port pesquer de la població.

La Regidoria considera que tots aquests esports són de contacte i és impossible evitar-lo per garantir les mesures preventives per preservar la salut dels participants. A més a més, “són competicions que reuneixen un gran nombre de públic en un espai molt ampli com és l’entorn de la platja, fet que fa molt difícil poder aplicar restriccions d’assistència de públic per evitar aglomeracions”, argumenta Àlvar Casanova, regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Ampolla.

Amb la suspensió de les competicions que tenen lloc a la platja també es pretén evitar la reducció d’espai per a banyistes que comporta la instal·lació dels camps de joc. “Amb l’objectiu que durant aquest estiu els ciutadans, les ciutadanes i els turistes puguin gaudir de les platges de l’Ampolla amb seguretat sanitària, s’ha cregut oportú que es pugui disposar de tot l’espai possible perquè es garanteixin les distàncies socials per contenir el virus”, explica el regidor d’Esports.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.