L’alcalde d’Alcanar i president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig, ha tramès una carta a la ministra de Treball, Yolanda Diaz, en què li demana que “ordeni el pagament immediat de les prestacions dels expedients de regulació temporals d’ocupació (ERTO) a totes les persones treballadores afectades per aquesta situació” d’Alcanar i el Montsià, que encara estan pendents de rebre aquests diners.

Els veïns i veïnes d’Alcanar i del Montsià m’han fet arribar de forma reiterada nombroses queixes per aquesta manca de pagament dels ERTO, així com per la incertesa que estan patint envers el pagament que l’Estat els té pendent. Crec, sincerament, que en moments d’emergència com l’actual no podem desatendre les necessitats de la nostra ciutadania, ni obviar les responsabilitat que tenim assumides amb la finalitat de fer més dignes les vides de ples persones”, explica Roig a la ministra.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.