El tècnic jesusenc Víctor Borja afrontarà el repte d’optar a l’ascens de cara a una temporada on el CFF Tortosa-Ebre ha complert els dos anys de sanció que tenia per la retirada de l’equip de la categoria de preferent la temporada 2016-2017. Serà després d’haver arribat a un acord amb la junta directiva per seguir al capdavant de la direcció tècnica del conjunt ebrenc que militarà al grup primer de segona catalana. A més continuarà com a segon entrenador Amadeo Artimaña en la seva segona etapa a l’equip. El tècnic tortosí ens comentava que “ha estat molt ràpida la decisió, tenint en compte que tot es va acabar com es va acabar i la junta i nosaltres de mutu acord vam decidir de seguir un any més. Pràcticament no vam ni negociar perquè el que volíem era reprendre el projecte i intentar competir al màxim nivell possible amb l’ascens de categoria en l’horitzó, un cop completa la sanció que ens privava d’aquest privilegi. Ara és moment de planificar la temporada vinent per afrontar-la al màxim nivell d’autoexigència i on no existiran excuses possibles“.

Així doncs, per tercera temporada consecutiva dirigiran a un equip que ha estat capaç de sorprendre els màxims rivals. Cal recordar que van ser capaces de no perdre cap partit dels quatre compromisos que es van disputar davant els dos equips capdavanters de la lliga, el Ribes i el Calafell, amb una victòria de prestigi al municipal Josep Otero davant el conjunt barceloní per 3 a 1 en el partit inaugural de la lliga (en l’única derrota que cedia el líder fins al moment de l’aturada) i tres empats en els altres tres partits. Tot i això, les tres derrotes que van encaixar al llarg de la campanya les deixaven en un quart lloc a la classificació a 10 punts del primer classificat.

Víctor Borja ens comentava en declaracions a Ebredigital que “ara toca fixar-nos en aquests dos anys que he estat al capdavant de l’equip, hem d’aprendre dels errors que haguéssem pogut cometre per fer-nos un equip més sòlid i amb les idees clares del que busquem la temporada vinent” assegurava. Respecte a la plantilla deia que “hi ha un vuitanta-cinc per cent de gent ja renovada de cara a la temporada següent. Hi ha entre tres i quatre jugadores que per diverses circumstàncies encara no han contestat a si renoven o no, però a la vegada estem en contactes amb jugadores d’altres equips per a incorporar-se i vindre a sumar al projecte“.

La primera incorporació que s’ha fet oficial és el de la jugadora morenca Elle Pritchard que la temporada passada militava a l’AEM de Lleida. A més, Laura Santamaria després de l’operació a les cervícals a la qual va ser sotmesa aquesta temporada retornarà a l’equip per veure a quin nivell es troba. En cas de recuperar-se l’entrenador tortosí diu que “seria un magnífic reforç per a la zona de creació de l’equip. Veurem, quan es pugui entrenar amb certa normalitat, i avaluarem com es troba i si finalment es pot incorporar a la disciplina de l’equip. Tant de bo poguéssim gaudir del seu joc“.

L’altra novetat que comptarà l’equip de la capital del Baix Ebre de cara a l’exercici 2020-2021 és la incorporació a l’staff tècnic de Pau Prades. “Tot i ser aviat i marcat per la incertesa de no saber quan podrem iniciar la temporada ni quins horaris tindrem d’entrenaments, el gran gruix de la conformació de l’equip està fet. Esperarem a dimecres a veure què ens diuen des de la Federació Catalana de Futbol, per tindre alguna cosa més en clar, però nosaltres no ens aturem i seguirem planificant-ho tot per a quan ens donen l’ok definitiu“, sentenciava el míster.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.