La Federació Catalana de Futbol adoptarà una resolució definitiva al voltant de les competicions del futbol i futbol sala català el pròxim dimecres dia 27, durant el transcurs de la Junta Directiva corresponent al mes de maig. En la reunió, l’FCF determinarà les condicions en què es dona per finalitzat el curs 2019-2020, en totes les categories territorials i de base, un cop anunciat l’acabament de la temporada, atenent a la recomanació formulada per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, el passat 23 d’abril, i rebuda la notificació de la resolució de les competicions no professionals d’àmbit nacional per part de la RFEF, el 8 de maig.

Una vegada coneguts aquests dos pronunciaments i atenent a la seva incidència envers el futbol i futbol sala català, un grup de treball integrat per professionals de diversos departaments de l’FCF ha analitzat jurídicament i des d’un punt de vista organitzatiu diferents propostes, recollides després que els delegats territorials hagin consultat l’opinió sobre la conclusió dels campionats amb els representants dels clubs, al llarg de les últimes setmanes.

De forma paral·lela, l’FCF té previst fer públic durant el mes de juny el programa econòmic de congelació i reducció de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la temporada 2020-2021, així com d’ajuts a la tresoreria dels clubs per pal·liar els efectes generats per la Covid-19. Aquestes aportacions se sumaran a les subvencions de les campanyes TOTS SOM UN EQUIP i #ORGULLOSA corresponents al curs 2019-2020, que s’abonaran de forma íntegra a totes les entitats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.