Xavier Mompel ha quedat el 18 absolut d’entre 1627 jugadors, entre sub 8, sub 10, sub 12, sub 14 sub16 i sub 18. L’escaquista del Club d’Escacs Tortosa ha quedat el primer sub-10 d’Espanya i el nové sub-10 d’Europa, per darrere de dos jugadors de Geòrgia, 2 d’Azerbaidjan, 1 de Polònia, 1 de Rússia, 1 de Txèquia i 1 de Turquía.

Els participants del grup A, havien de tenir entre 1000 a 1400 d’Elo FIDE rápid. Demà es disputarà la final per quedar campió d’Europa on Xavier té serioses aspiracions. Es disputaran 8 rondes a partir de les cinc de la tarda.

L’enllaç per veure en directe les partides demà el trobeu clicant a n’aquest enllaç: https://twitch.tv/europeanchessunion

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.