Dia productiu el que ha tingut avui el CD Tortosa pel que fa fitxatges. A primera hora del matí, el club Tortosí feia oficial la incorporació de Guillermo Camarero com a nou tècnic per la temporada vinent. A hores d’ara, segons ha pogut saber ebredigital.cat de fonts oficials del club, ja s’ha produït el primer reforç d’un jugador.

Ivan Gasparin, capità de la UE Rapitenca i jugador format al mateix club rapitenc, s’incorporarà a les files del CD Tortosa i jugarà la propera temporada sota les ordres de Camarero.  Tot un reforç de luxe que fica la primera pedra al nou projecte tortosí.  La temporada passada, el pivot rapitenc va disputar un total de 21 partits, 20 de titular amb la samarreta del conjunt rapitenc i era un dels homes clau al mig del camp de l’equip de Joan Ramon Sancho.

El que encara no sap ni Gasparin, ni Camarero ni el Tortosa, serà la categoria en la qual competiran. Els de la capital del Baix Ebre estan pendents de la resolució federativa, que arribarà les setmanes vinents, per conèixer si es fa una ampliació de grups a la Primera catalana i si, d’aquesta forma, puja a aquesta categoria com a tercer classificat, juntament amb el Gandesa, si accepta el repte de l’ascens, i la Rapitenca.

Seguirem treballant per ampliar la informació.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.