El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha efectuat aquest divendres el pagament dels imports corresponents de l’ajut a la Producció integrada de la campanya 2019, per un import total 4.408.657,11 euros, dels quals 382.000 corresponen a les Terres de l’Ebre. Aquest pagament es fa efectiu a 1.966 beneficiaris (160 a Terres de l’Ebre) de 25 comarques, i té un impacte sobre 42.283 hectàrees de conreu. Aquest ajut, amb compromisos a cinc anys vista, s’emmarca dins del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya PDR.cat2020, amb el cofinançament del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

L’objectiu d’aquesta línia d’ajuts és reduir la contaminació d’aigües i sòls, fomentar la biodiversitat, i millorar l’eficiència dels recursos naturals, donant suport a l’adopció de metodologies de producció vegetal que utilitzin al màxim els recursos i mecanismes de producció naturals per tal d’assegurar, a llarg termini, una agricultura sostenible i la protecció dels recursos naturals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.