La pluja caiguda durant el dia d’avui al Parc Natural dels Ports i a les Terres de l’Ebre, segueixen deixant uns registres que feia anys que no es donaven deixant després de 120,4 mm recollits a l’estació automàtica del Massís dels Ports, un total acumulat de 1.201 mm superant així la mitjana climàtica anual. En tretze anys que es recullen dades l’any 2018 va ser el més plujós amb un total de 1.482,5 mm i per contra l’any 2017 havia estat el més sec amb 567,7 mm. Horta Sant Joan (79,4 mm), Batea (58,2 mm) o Gandesa (42,9 mm) a la Terra Alta, Vinebre a la Ribera d’Ebre (45,2 mm) o Ulldecona (52,2 mm) al Montsià, han estat dels registres més destacats del dia en precipitació acumulada.

Una pluja que el delegat del Govern ha volgut immortalitzar a través del seu twitter personal amb aquestes imatges de la seva població natal, Arnes, i unes imatges espectaculars del Toll del Vidre.

Al llarg d’aquest diumenge ha plogut arreu del país, amb màxims a les Terres de l’Ebre, al Pirineu i al Prepirineu. Aquestes són les estacions automàtiques que han recollit més de 40 mm.

De nit i matinada els ruixats es restringiran al nord, sobretot al vessant nord del Pirineu, alhora que ja seran menys intensos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.