Trenta-dos persones van haver desallotjades ahir divendres de la zona del Trabucador, a última hora a la zona de les Salines a causa de que la barra que s’havia reconstruït a principis de setmana es va tornar a trencar deixant aïllats a diversos operaris.

Salvament Marítim va rebre la petició de rescat quan passaven vint minuts de les set de la tarda, per la patrulla del Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil. Cap a la zona es va desplaçar l’embarcació Salvamar Achernar, amb base en Sant Carles de la Ràpita. Van haver d’utlitzar una llanxa zodiac per traslladar als treballadaors fins al vaixell, a causa del poc calat de la zona fet que li va impedir acostar-se fins a la zona a l’embarcació.

Una vegada totes les persones han estat a bord de la Salvamar Achernar, han estat transportades al port de Sant Carles de la Ràpita. El Seprona ha obert diligències per a investigar el què ha passat.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.