L’Ajuntament de Paüls per tal d’ajudar als negocis locals: bars, cafeteries i restaurants del poble, permet doblar la superfície de les terrasses, sense cap cost addicional per ells.

Aquesta proposta és una més de les que han impulsat les darreres setmanes per continuar ajudant a la gent del poble a tirar endavant. A partir del proper dilluns 11 de maig que s’entrarà a la Fase 1 del Pla de desescalada a les Terres de l’Ebre i això vol dir que es podran obrir les terrasses al 50%, per tant modificaràn l’ordenança fiscal perquè no tingui cap cost extra.

Aquells negocis que ja tenen llicència d’ocupació de la via pública per a la seva terrassa, podran ampliar de forma excepcional, i sempre que les mesures de seguretat ho permetin, la superfície ocupada per tal de respectar el distanciament social que s’exigeix. D’altra banda, la modificació també contemplarà que aquells locals que actualment no tenen llicència de terrasses però la vulguin tramitar per compensar la pèrdua d’aforament a l’interior, hi haurà una bonificació del 50% de la taxa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.