El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) creu imprescindible que el comitè d’experts per al desconfinament que ha d’assessorar a la Generalitat compti amb la veu i expertesa de les infermeres.

Per CODITA les infermeres han estat des del primer moment treballant per sobre de les seves capacitats per donar resposta a la crisi sanitària, conjuntament amb la resta de professionals de la salut.

El procés de desconfinament suposa prendre mesures que afecten directament la població i els seus hàbits. Des de CODITA creuen que la veu de les infermeres és necessària perquè , a més de la seva expertesa, son les professionals que més a prop estan de les persones.

Finalment, CODITA recorda que les infermeres son expertes en cures, en el maneig de malalties cròniques, en atenció a la gent gran, en salut laboral, en les necessitats específiques dels nens i adolescents, i en salut maternal, entre d’altres. En definitiva, son professionals expertes en les àrees assistencials, d’educació sanitària, prevenció i educació per a la salut, i per tant, imprescindibles a tenir en compta en el procés de desconfinament

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.