Més d’una quinzena de voluntaris de Creu Roja Tortosa han repartit aquest dimarts unes 200 mascaretes a persones que han utilitzat el transport públic a les estacions de tren i autobús de la capital del Baix Ebre. Aquestes mascaretes són les que va enviar el govern espanyol i que es distribueixen en municipis de més de 30.000 habitants, un cop adquirit o validat el títol de transport. Els voluntaris de Creu Roja Tortosa continuaran aquest dimecres repartint més mascaretes en aquestes dues estacions. L’ONG no ha informat del número concret de mascaretes que ha rebut per a repartir.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.