Davant la situació de confinament que estem vivint, Canal Terres de l’Ebre ha ideat un nou programa per donar sortida a totes les vivències, inquietuds i aficions de la gent de les Terres de l’Ebre que durant aquests dies han hagut de quedar-se a casa.

Amb el late motiv ‘el protagonista ets tu’, ‘Reporters 2.0’ vol ser la resposta per conèixer de primera mà tot el que està passant en aquest món que dia a dia està canviant.

El programa, d’una durada de 5 minuts, està ideat perquè tothom pugui enviar de manera fàcil els seus vídeos gravats des d’un telèfon mòbil, tant en horitzontal com vertical, i expliquin el seu dia a dia, o bé mostrin les seves habilitats i aficions.

Tothom és benvingut a participar-hi i ho pot fer enviant els seus vídeos, indicant sempre el nom i la població, mitjançant:

  • WhatsApp al telèfon 690 661 813
  • Correu electrònic a l’adreça [email protected]
  • A través de les xarxes socials de Canal Terres de l’Ebre

El programa s’estrenarà aquest dissabte i es podrà veure durant els següents dies en diferents reemissions. A més, a mesura que arribin nous continguts es podran veure nous programes.

Des d’Ebredigital.cat us animem a participar en aquest nou espai que vol donar a conèixer la cara més amable, divertida i quotidiana de tota la població ebrenca.

Reporters 2.0, el nou programa on el protagonista ets tu

📺 #ESTRENA 🆕 'Reporters 2.0' és el nou programa de Canal Terres de l'Ebre on el protagonista ets tu. 👩‍👧‍👦 Explica’ns les teves vivències, inquietuds i aficions, i forma part de la nova forma de comunicar-nos. Perquè el món està canviant, i volem conèixer de primera mà el que està passant. Anima’t a participar! És molt senzill 👏👏👏📹 Envia’ns el teu vídeo, en horitzontal o vertical, indicant el teu nom i població mitjançant:📲 Whatsapp al telèfon 690 661 813📩 Correu electrònic a l’adreça reporters2.0@ebredigital.cat 🌀 O a través de les xarxes socials de Canal Terres de l’Ebre▶ Reporters 2.0, un programa obert a tothom, on tu ets el protagonista.🤳

Posted by Canal Terres de l'Ebre on Thursday, April 9, 2020

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.