La campanya solidària #SeremLluires de Pepet i Marieta continua aquest divendres amb un festival online que comptarà amb la participació d’Animalístic, Ebri Knight, Gemma Humet, Joan Rovira, Montse Castellà, Quico el Célio, Roba Estesa, Suu, Tesa i Xanguito. Els amfitrions i impulsors han programat les actuacions gratuïtes pel directe d’Instagram i els artistes facilitaran a l’audiència l’enllaç per fer els donatius a la Creu Roja i col·laborar en el seu Pla Respon al Coronavirus, amb què ajuden a col·lectius vulnerables i de risc en aquests complicats moments de confinament. L’Stay Home –InstaFesti Solidari per a la Creu Roja començarà a les quatre de la tarda i el tancaran Pepet i Marieta amb l’última actuació a les nou del vespre.

Pepet i Marieta van estrenar fa uns dies aquesta campanya de col·laboració amb la Creu Roja amb el single ‘Stay Home & We’ll Be Free’, una adaptació en nou idiomes del ‘One Love’ de Bob Marley. #SeremLliures es presentava amb aquesta cançó del grup ebrenc, amb una portada dissenyada per l’il·lustrador ebrenc Hernan en H i un videoclip creat a partir del vídeos de confinament de centenars de persones.

L’Stay Home – InstaFesti és l’acció solidària més significativa de la campanya #SeremLliures però es preparen altres iniciatives com un sorteig de cançons personalitzades o la venda de samarretes solidàries.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.