L’empresa Balfegó lliurarà 2.000 quilos de tonyina roja a hospitals, residències de gent gran i menjadors socials de tot Espanya per col·laborar en la lluita contra la pandèmia i contribuir a la recuperació dels afectats pel virus. Amb aquesta iniciativa, Balfegó, a més d’aportar un granet de sorra en la lluita contra la pandèmia, vol incentivar també a altres actors i empreses a contribuir, en la mesura de les seves possibilitats, a fer front a la difícil situació a la que s’està enfrontant la societat espanyola.

A la vegada, Balfegó també vol contribuir a millorar la situació al seu entorn més proper i lliurarà mitja tona de tonyina roja al Departament de Salut de la Generalitat perquè ela distribueixi entre els centres de salut de les Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona que consideri més necessari. Igualment, ha entregat 50 quilos a les dues residències de gent gran de la zona més propera a la seva seu: L’Onada de l’Ametlla de Mar i la residència del Perelló.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.