Si divendres passat es va comunicar la suspensió de l’edició que tenia que significar el vintè aniversari de Mediterrean International Cup (MIC) avui ha estat el torn de comunicar del seu ‘germa petit’, el MICFootball7 que afrontava enguany la seva divuitena edició i que es tenia que celebrar a principis del mes de maig canviant d’ubicació, ja que les anteriors edicions s’havien disputat a Andorra.

Des de la direcció del MICFootball7 estàn en contacte permanent amb les autoritats per fer el seguiment de la problemàtica generada a nivell de salut per la propagació del coronavirus (COVID-19) tant de present, com de futur.  

En aquest moment, la indubtable seriositat de la pandèmia, ens porta a comunicar oficialment que el torneig MICFootball7, que s’havia de celebrar a les instal·lacions de Futbol Salou el dissabte 2 i el diumenge 3 de maig de 2020, no es podrà celebrar“, han confirmat des de la direcció del torneig que han afegit que “des de l’organització estem analitzant la viabilitat de celebrar el Torneig en unes altres dates, en el cas que no sigui possible, s’hauria de cancel·lar i deixar-ho per l’edició del 2021“.  

L’organització lamenta profundament no poder celebrar ledició d’enguany a la que, com sempre, s’havien dedicat molts esforços.   

Davant l’estat d’alarma decretat per les autoritats, no podem garantir les condicions adients per a la celebració del torneig. En aquests moments d’incertesa, considerem que s’ha d’actuar amb el més alt sentit de responsabilitat, per la qual cosa tant la direcció del torneig com les autoritats competents hem prioritzat vetllar pel benestar i la salut de tots els implicats  (equips, familiars, voluntaris…)“, han sentenciat. 

Agraïm la comprensió i lamentem les molèsties causades, però confiem que els afectats entendran i acceptaran la necessitat de no celebrar el torneig en les dates previstes“, han afegit els directius de l’esdeveniment tot dient que “des de MICSports seguirem treballant amb la mateixa il·lusió de sempre per poder celebrar les properes edicions“. 

Havien confirmat la seva participació en el torneig d’enguany equips com el CF la Sénia, el CF Amposta o la Penya Barcelonista Ribera d’Ebre, en una edició que s’encarava amb moltes il·lusions tenint en compte que també havien confirmat la participació en aquest torneig equips com els habituals FC Barcelona, el RCD Espanyol, el València CF, el Vila-real CF o el RC Deportivo de la Corunya o la UD Eivissa (que debutaven enguany) i tenint en compte que s’internacionalitzava encara més el torneig amb la presència de l’Olímpic de Lió (França), l’AS Bombardiere (França), el FC Bagatelle (França), el FC Potencial (Corea del Sud) o el FC Porto (Portugal), entre molts d’altres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.