“Leo Messi fa una donació per a lluitar contra la #Covid19 al Clínic de Barcelona. Moltes gràcies Leo, per el teu compromís i el teu suport”. Amb aquest missatge ha anunciat aquesta nit l’Hospital Clínic de Barcelona la donació d’aproximadament un milió d’euros que ha fet l’astre argentí del FC Barcelona, Leo Messi, per lluitar contra el covid-19.

Segons ha avançat Mundo Deportivo, el jugador blaugrana dedicarà una quantitat que rondarà el milió d’euros per a la lluita contra el coronavirus. Aquesta quantitat es repartirà entre el Clínic, centre de referència a la ciutat comptal, i un altre centre mèdic del seu país, l’Argentina.

Segueix així l’exemple del tècnic del Manchester City, Pep Guardiola, que ha anunciat aquesta tarda que ha fet una donació a la Fundació Àngel Soler Daniel d’un milió d’euros per a l’adquisició i proveïment de material i equipament sanitari contra el covid-19.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.