L’EMD de Jesús ha confirmat aquest dilluns la cancel·lació de la XIV Fira Literària Joan Cid i Mulet, prevista del 15 al 18 d’abril, atenent totes les indicacions per aturar la propagació del Coronavirus,

Amb una programació ja molt avançada i gairebé a punt de tancar, aquesta cita cultural i literària queda suspesa. “Passada la situació de pandèmia que vivim, més endavant ja es decidirà de quina manera s’homenatja la figura del jesusenc il·lustre Joan Cid i Mulet”, apunta en un comunicat l’EMD de Jesús.

La Fira d’enguany l’havia d’inaugurar la il·lustradora Pilarín Bayés, que va confirmar a principis d’any que es desplaçaria a Jesús. A més, combinava les presentacions de novetats amb altres activitats que ja s’havien treballat amb col·laboradors i acollia novament la Trobada d’Escriptors de les Terres de l’Ebre, amb la complicitat del col·lectiu diLLUMS d’Arts al Forn.

D’altra banda, l’EMD de Jesús anuncia que queda interromput el període per presentar treballs de recerca que s’havia establert. No obstant això,  la institució es compromet a publicar i presentar el llibre que l’any passat va guanyar aquesta convocatòria de recerca sobre llengua, literatura i exili català: Musicació d’un poema de Zoraida Burgos, de la tortosina Júlia Castellà.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.